Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Kwaliteit wordt zichtbaar met het registratiesysteem voor :

transparantie

Professionals welke, in een ethische context, ernaar streven de positieve effecten van beweging te bevorderen via gezonde en verantwoorde beweegprogramma‘s op een plezierige en veilige manier, zowel vanuit preventief oogpunt, als met het doel het behouden en het verbeteren van de algemene lichamelijke fitheid en prestatie, worden op deze manier erkend voor hun deskundige kwalitatieve begeleiding.

Transparantie leidt tot vertrouwen in de sector en is een belangrijke stap naar verdere professionalisering van de sector, een voorwaarde om meer te kunnen betekenen op het gebied van preventieve gezondheid en t.a.v. andere sectoren.

Voordelen:

U wordt opgenomen in een kwaliteitsregister waarbij jouw klanten, de fitness sector en partners aan de hand van een zoekfunctie kennis kunnen nemen van je competenties en vaardigheden door jou opgesomd en gestaafd in onze database.
U heeft de mogelijkheid aan zeer gunstige voorwaarden een burgerrechtelijke aansprakelijkheid af te sluiten via Fitness.be (ARENA NV - POLIS NR 1.119.222).
U ontvangt uw persoonlijk certificaat.